Vraag ook steun aan voor uw project
Sport & recreatieStichting zwembad de Hazelaar – Coating zwembad de Hazelaar

Toen we vorig seizoen (2018) het bad lieten leeglopen, vertoonde de coating van het bad ernstige schade. We moesten per direct het diepe bad laten renoveren. Meer dan 8.000 kilo coating werd afgebrand, geschuurd en gestraald tot op het kale beton en werd voorzien van een duurzame coating. In totaal hebben wij hiervoor een bedrag van € 55.000,– voor moeten betalen.

Deze onverwachte kosten hebben een groot gat in onze reserves geslagen. Voor de renovatie van het peuterbad en glijbaan bad (wat ook noodzakelijk is) hadden we onvoldoende financiën. O.a. daarom hebben wij een groot feest (7 juli) georganiseerd wat gelukkig geld heeft opgeleverd. Dit was echter veel te weinig om de renovatie van het peuterbad en glijbaan bad te financieren. En daar konden we niet mee wachten (i.v.m. gezondheid&veiligheid). We moesten dit voor seizoen 2020 echt gerealiseerd hebben.
Vandaar dat wij een beroep hebben gedaan op fondsen.

Kosten:
De kosten voor de renovatie van het peuterbad en van het glijbaan bad bedragen € 44.000,-.

Van Fonds Alphen hebben we een substantiële bijdrage van € 7.500,- mogen ontvangen.

Met de renovatie van deze twee baden kunnen wij alle leeftijdsgroepen weer een veilig aanbod blijven doen waardoor we ook de komende jaren mogen rekenen op een groot aantal bezoekers & vrijwilligers. Daardoor zal dit unieke zwembad die belangrijke plek behouden die het inneemt binnen de gemeenschap Hazerswoude.