Vraag ook steun aan voor uw project
25-jarig Jubileum

 

Fonds Alphen trakteert!

Dit jaar viert Fonds Alphen en omstreken dat zij 25 jaar bestaat.

Het Fonds is onstaan doordat de Bondsspaarbank zich in 1994 aansloot bij het bank- en verzekeringsconcern Fortis (v/h VSB Groep). Als gevolg van deze samenwerking kwam de Stichting Bondsspaarbank in het bezit van een aanzienlijk kapitaal. Dit kapitaal komt al jaren ten goede aan de samenleving van Alphen aan den Rijn en omstreken. De uitvoering is in de handen van het bestuur van het  Fonds Alphen en omstreken.

Twee feestjes

1. Circus voor alle basisschool-leerlingen

Van 1 tot en met 18 oktober 2019 strijkt circus Salto neer in zes plaatsen in het Groene Hart. Alle, ruim 15.000 leerlingen, van de basisscholen in het werkgebied (Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem & Nieuwkoop) van Fonds Alphen en omstreken zijn welkom bij één van de voorstellingen. Meer informatie.

2. Win € 60.000,- voor je buurt

Alleen verenigingen en stichtingen kunnen een aanvraag bij het Fonds indienen. In ons jubileumjaar maken wij een uitzondering. Iedereen kan een een aanvraag indienen! Per gemeente (Alphen a/d Rijn, Kaag en Braassem & Nieuwkoop) is € 20.000,- beschikbaar om ideeën die het wonen, werken en leven in jouw buurt leuker, fijner en/of mooier, beter enz. maken uit te voeren. Meer informatie.